Skip to main content

Få hjælp af en professionel indretningskonsulent & få dit drømmehjem!

Har du brug for hjælp til boligindretningen, eller mangler du bare hjælp til at få din stue eller soveværelset til at spille? Med en indretningskonsulent kan du få hjælp til at style dit hjem, så det passer præcist til din personlige stil og dine behov. Vi kan hjælpe dig med indretning af et eller flere rum, eller måske indretning af hele dit hjem, hvis dette ønskes.

Hos Vosper har vi specialiseret os i boligstyling og indretning. Uanset om du skal bruge indretningshjælp som privat boligejer eller til erhverv, kan vi klare opgaven. Vi arbejder for kunder i landets største byer som København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Priser for indretningskonsulent​​

Et almindeligt stylingbesøg

koster 2.500 kr.

Timeprisen efter stylingbesøg

850 kr. inkl moms

Klippekort løsning. Prisen er

7.500 kr. for 10 klip

​Få indretningshjælp til stuen, soveværelset og meget mere

Det er vigtigt at have en god indretning i vores hjem, som både er funktionel såvel som æstetisk. Indretningen af vores hjem kan nemlig påvirke vores trivsel og velvære. Hvis boligens indretning er upraktisk, rodet eller ikke harmoniserer med vores egen personlige stil, kan det lede til ubehag. 

Hos Vosper står vi klar til at hjælpe dig med indretningen af dit hjem, så den passer til netop dine behov og personlige stil. Vi kan hjælpe, uanset om det er indretningshjælp til stuen, soveværelset eller et andet rum i din bolig.

Synes du eksempelvis, at stuen trænger til nyt liv? Vores indretningskonsulent kan style din stue, så den opfylder alle dine behov. Sammen finder vi farverne og stilen, så du får en personlig indretning. Stuen er nemlig et af de rum, som vi tilbringer mest tid i, og som danner samlingspunkt for familien både til hverdag og fest. Derfor skal stuen indrettes så den passer til mange forskellige formål.​

Priser for indretningskonsulent​​

For at få den bedst mulige indretningshjælp, starter vi først og fremmest med en snak om dine forventninger, personlige behov og stil.

  • Sammen gennemgår vi din bolig
  • Vi spørger ind til dine drømme og ønsker
  • Vi taler om hvilke farver der skal være gennemgående
  • Efter besøget vil du få en plan for vores samarbejde​​

Efterfølgende vil vi gå i gang med at finde møbler og tilbehør, der passer til dit hjem. Du skal derefter tage stilling til, om du vil betale Vosper for at finde tingene for dig, eller om du vil betale for rådgivningen og selv finde det, du ønsker.

Står du i en situation, hvor boligen skal sælges eller lejes, kan vi hos Vosper tilbyde professionel boligfotografering. Læs mere omkring hvad en boligfotograf hos Vosper indebærer.​

Book din indretningskonsulent hos Vosper

Få hjælp til boligindretningen med en indretningskonsulent hos Vosper. Sammen kan vi finde de bedste indretningsløsninger, som passer til dine personlige behov. Når du får en af vores indretningskonsulenter ud, vil vi altid sørge for, at indretningen bliver både funktionel, personlig og stilren.

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde såsom boligstyling, erhvervsindretning, boligfotografering eller indretningshjælp, Så kontakt os allerede i dag!

Eller besøg Vosper’s online webshop hvor vi løbende opdaterer med brugte møbler, accesories og tekstiler, som kan købes til udsalgspris.