Skip to main content

Få et hurtigere salg med en boligfotograf!

Mangler I en dygtig boligfotograf? Hvis du skal udleje eller sælge en bolig, kan det være en god idé at bestille en boligfotograf. Det meste boligsalg foregår i dag online, og derfor er det særligt vigtigt at have nogle gode billeder, som får boligen til at skille sig ud på salgsmarkedet.

 Hos Vosper står vi klar til at hjælpe jer, uanset om det drejer sig om privat salg eller hvis I er en ejendomsmæglerforretning. Vi har endda gjort det nemt og lavet en samlet løsning, hvor I både kan få stylet jeres bolig før salg og få en boligfotograf ud.

Hvorfor bruge en boligfotograf?

Der kan være mange fordele i at hyre en boligfotograf, hvis man skal udleje eller sælge en bolig. Med nogle gode billeder bliver det lettere at få boligen til at skille sig ud på markedet. 

​Amatørfotos på eksempelvis mobilen kan få boligen til at fremstå mørkere, mindre og mere kedelig, end den reelt set er. Vospers boligfotograf vil derimod sørge for, at boligen fremstår fra sin absolut bedste vinkel på alle billederne. Det vil gøre boligen langt mere attraktiv og indbydende, hvilket vil tiltrække potentielle lejere/købere.

Er du ejendomsmægler og mangler en fast boligfotograf?

Er du ejendomsmægler og mangler en fast boligfotograf? Hos Vosper kan vi lave samarbejdsaftaler med ejendomsmæglere, som ønsker et fast samarbejde med en fotograf. Det foregår således, at I som mægler ikke behøver tænke over at skaffe en boligfotograf, hver gang I får boliger ind der skal sælges. 

​I skal blot kontakte Vosper, når der skal tages nye billeder og oplyse os om, hvilken slags billeder kunderne ønsker. Vi anbefaler altid en samlet pakke af forskellige billeder for at præsentere boligen på bedst mulig vis og kan derefter uploade direkte i Mindworking for Jer.

Boligfotograf Pris

Hos Vosper kan du få besøg af en boligfotograf til en skarp pris. Vores boligfotograf koster fra 2.950,– inkl. moms. Her vil du få:​

  • ​Fotografer der tænker, før de skyder
  • Min. 25 kvalitetsbilleder – ofte flere
  • Plantegning og mastebillede
  • En fotograf der tager sig god tid til at få de rigtige billeder
  • En færdig pakke lige til at give til din ejendomsmægler
  • Du modtager billederne dagen efter via WeTransfer

2.950,-

inkl. moms.

Alternativt kan du også booke en fotostyling, hvor der sendes en boligstylist med

Vores samarbejdspartnere