Skip to main content

Få en boligstyling med møbler ved brug af virtuel styling.

Ønsker du ikke at få boligen stylet med møbler, så anbefaler vi virtuel styling. Vosper boligstyling og interiør har fotografer som er specialiseret i virtuel styling af bolig, både for parcelhuse og lejligheder. Fotograferne arbejder ud fra før billeder som tages af de ønskede rum. De arbejder ud fra vinkler og styler billederne således, at det vil få en given køber til at se muligheder i boligen.

​Derfor er mulighederne for salg højere, end hvis de blot ser en tom bolig. Virtuel styling er en mulighed for at vise dine potentielle købere, hvordan din bolig kan se ud, uden at indrette den fysisk.

Før

Efter

Før

Efter

Før

Efter

Før

Efter

Med en virtuel styling vil du spare tid

Det kan nogle gange være svært at få alting klar før et salg. Samtidig kan det også være en økonomisk byrde. Hos Vosper boligstyling og interiør har I mulighed for at gøre det hele virtuelt. Vi går ind og kigger på et givent rum i boligen, og laver en virtuel styling, ud fra vores mange års erfaring. Du kan spare tid og penge ved at bestille en virtuel styling, da du ikke skal vente på på en fuld styling af boligen, som ved brug af en boligstylist.

Hvad får I med når I bestiller en virtuel styling?

I får et billede med Jeres nuværende ikke møblerede bolig og et nyt billede fra samme vinkel, der viser den virtuelle indretning. Det kan både være møbler tilføjet rummet, eller eksempelvis et køkken, der er ændret fra mørkt træ til hvidt.

Der er mange muligheder – kun fantasien sætter grænser.