Skip to main content

Boligstyling skaber hygge og varme i boligen

​Mangler du hjælp til boligstyling før salg?

Med boligstyling kan du hurtigt gøre din bolig mere attraktiv og indbydende for potentielle lejere eller købere. Dette kan vores dygtige indretningsarkitekt hjælpe Jer med.

Boligstyling kan skabe en stilfuld og indbydende atmosfære og dermed hjælpe med at øge salgsprisen, reducere salgstiden, reducere stress for sælgeren og give en konkurrencefordel på markedet.
​Vi står klar til at hjælpe dig, med at gøre din bolig mere attraktiv. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde.

Styling af boliger for private, boligselskaber og ejendomsmæglere

Hos Vosper har vi specialiseret os i boligstyling. Vores kunder rangerer fra private boligejere, der ønsker at få hjælp til at sælge deres bolig, til boligforeninger og ejendomsmæglere. Vi styler også mange projektboliger for pensionskasser og boligselskaber og den sidste streng på vores bue er tomme erhvervslejemål, som vi indretter til salg eller udlejning. Vi er at finde i landets største byer København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Hvorfor boligstyling?

Har din bolig været til salg længe, eller ønsker du at få den solgt hurtigt? Så kan vi hos Vosper hjælpe dig med indretningen af din bolig.

“Det kan godt være svært at få et overblik over, hvad der skal til for, at din bolig præsenteres bedst muligt, når den skal sælges. Det kan hurtigt blive uoverskueligt, særligt når det kommer til indretning. Det kan derfor godt betale sig at få besøg af en objektiv boligstylist, der kan fortælle dig præcis, hvor dine indsatsområder bør være.”

Mangler du inputs til, hvilke forbedringer der skal til for at gøre din bolig salgsklar, så hyr en boligstylist i dag.

Derfor bør din bolig ikke stå tom ved salg

En tom bolig kan være svær at sælge. Den kommer nemlig til at fremstå meget kold og følelsesforladt. Uden interiøret mister boligen hurtigt den hjemlige følelse, hvilket gør det svært for køberen at visualisere de mange muligheder, som boligen kan byde på. 

​Samtidig kan den tomme bolig sende et signal om, at sælgeren er “desperat” efter at få solgt boligen, da vedkommende lader til at have to huslejer at betale. Det kan få køberen til at tro, at sælger vil acceptere lave bud. 

En boligstyling fremhæver de bedste vinkler i boligen.

Her kommer der nok møbler ind i rummet til, at det ser varmt og hyggeligt ud, men ikke så mange, at det lukker rummet. 

“En boligstyling gør, at køberen føler sig velkommen og et positivt indtryk øger chancerne for, at de giver et bud. Der skal være noget ved boligen, de husker, når de er videre på næste fremvisning. Det er dét Vosper boligstyling leverer”.

Sådan foregår det, når en boligstylist styler din bolig:

Første skridt mod en boligstyling starter ved, at vi tager en snak om dine forventninger og hvordan vi bedst, kan hjælpe dig. Herfra vil vores boligstyling foregår således:

  • Vores medarbejder kommer ud til dig og tager et 360 graders kig på din bolig

  • Ud fra gennemgangen af din bolig, udarbejder vi et tilbud til dig på mail. Er du forhindret i at være til stede, kan vi sagtens udarbejde et tilbud ud fra en gennemgang med din ejendomsmægler, en plantegning, billeder, en video eller andet relevant materiale.

  • Når du har godkendt tilbuddet, aftaler vi, hvornår det vil passe, at vi kommer forbi og styler boligen. Vi tager de ting med, som vores indretningsarkitekter synes passer bedst til boligen, og som fremhæver boligens kvaliteter. Vores dygtige stylister og indretningsarkitekter udfører opgaven på én og samme dag, sammen med vores dygtige flyttefolk.

  • Vospers boligfotograf eller jeres ejendomsmæglers fotograf fotograferer derefter boligen, og I er klar til at kunne ligge boligen online, til salg.

Kontakt os på Tlf.: 53 50 28 90 eller booke et møde, for et tilbud på en gennemgang af din bolig.

Book boligstyling før salg og få solgt din bolig hurtigere!

Ved at booke boligstyling før salg kan du få solgt din bolig hurtigere. Det meste boligsalg foregår online disse dage, og boliger kan derfor hurtigt bliver valgt fra, hvis der ikke bliver valgt de rette billeder. ​

Klargøring af hus til salg eller boligstyling kan gøre alverdens forskel, så book boligstyling allerede i dag.

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde såsom erhvervsindretning, boligfotografering eller boligstyling til private eller indretningshjælp, Så kontakt os allerede i dag!