Skip to main content

Indretningshjælp og fotografering af din projektbolig

Skab en ægte fornemmelse af at bo i en nybygget bolig

Giv dine købere eller lejere en ægte fornemmelse af, hvordan det vil føles at bo i en nybygget bolig. Med vores indretningshjælp og professionelle fotografering præsenteres boligen på en helt anden måde, end en visualisering kan gøre. Vi tilbyder vores hjælp til boligindretning af projektboliger og såkaldte showhomes i blandt andet Aarhus, Aalborg, Odense og København.

Vosper bestræber sig altid på at indkøbe møbler af høj kvalitet, som er skræddersyet til den givne projektbolig, som skal indrettes. Besøg Vosper’s online webshop hvor der løbende opdateres med nye kvalitetsmøbler, tekstiler osv., som kan købes til udsalgspris.

Hos Vosper boligstyling og interiør arbejder vi tæt sammen med blandt andet interiørfirmaer, ejendomskontorer og ejendomsmæglere for at fremme et bedre boligsalg.

Derfor skal dine projektboliger styles

De fleste potentielle købere af nybyggede boliger glæder sig til at flytte ind i noget, hvor der ikke skal løftes en finger. Det hele er nyt og lækkert – men der er flere, der har svært ved at se, hvordan de bedst skal indrette sig, når de først står i en tom prøvebolig. Vi skaber det univers, der gør det muligt at forestille sig selv at bo og leve i lejligheden eller huset.

Hvordan foregår vores indretningshjælp?

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vores indretningshjælp og styling af en projektbolig fungerer i praksis.

  • Dronebilleder og Matterport kan tilkøbes.

  • Vi er selvfølgelig også fuldt forsikret.​

Sådan fungerer boligstyling​

Besøg af indretningskonsulent

Vi kommer ud og gennemser boligen.​

Målgruppen vælges

I samarbejde med dig aftaler vi, hvem målgruppen er, og hvordan boligen skal styles.

Vores styling udføres

Vi styler boligen efter dine ønsker. Vi har blik for detaljerne og har fokus på at inspirere de kommende købere samt give dem forslag og idéer til indretning.

Vi tager billeder

Vi fotograferer boligen efter stylingen samt udarbejder plantegning, så du får et ensartet look på dine projekter.

Hvad er med i vores overvejelser ved projektboligstyling?

Det er vigtigt at tænke på akustikken, når du indretter boligen. I vores optik er tæpper en nødvendighed, eksempelvis under sofaen, som løber i gangen og ved foden af sengen. Dette fordi tæpper skaber hygge.
Når vi indretter projektboliger, får vi sjældent lov til at male væggene, men hos Vosper boligstyling og interiør er vi stor fan af farver. Et sted vi starter er ved at invitere farver ind i projektboligen. Den hvide minimalistiske stil er uden tvivl smuk, men der er hverken personlighed eller sjæl over den.