Skip to main content

Få hjælp af en professionel indretningsarkitekt

​Har du brug for hjælp til boligindretningen, eller mangler du bare hjælp til at få din stue eller soveværelset til at spille? Med en indretningsarkitekt kan du få hjælp til at style dit hjem, så det passer præcist til din personlige stil og dine behov. Vi kan hjælpe dig med indretning af et eller flere rum, eller måske indretning af hele dit hjem, hvis dette ønskes.

Hos Vosper har vi specialiseret os i boligstyling og indretning. Uanset om du skal bruge indretningshjælp som privat boligejer eller til erhverv, kan vi klare opgaven. Vi arbejder for kunder i landets største byer som København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Priser for indretningskonsulent​​

Et almindeligt stylingbesøg

koster 2.500 kr.

Timeprisen efter stylingbesøg

850 kr. inkl moms

Komplet indretning.

Kontakt os for en pris

​Få indretningshjælp til stuen, soveværelset og meget mere

Det er vigtigt at have en god indretning i vores hjem, som både er funktionel såvel som æstetisk. Indretningen af vores hjem kan nemlig påvirke vores trivsel og velvære. Hvis boligens indretning er upraktisk, rodet eller ikke harmoniserer med vores egen personlige stil, kan det lede til ubehag. 

Hos Vosper står vi klar til at hjælpe dig med indretningen af dit hjem, så den passer til netop dine behov og personlige stil. Vi kan hjælpe, uanset om det er indretningshjælp til stuen, soveværelset eller et andet rum i din bolig.

Synes du eksempelvis, at stuen trænger til nyt liv? Vores indretningskonsulent kan style din stue, så den opfylder alle dine behov. Sammen finder vi farverne og stilen, så du får en personlig indretning. Stuen er nemlig et af de rum, som vi tilbringer mest tid i, og som danner samlingspunkt for familien både til hverdag og fest. Derfor skal stuen indrettes så den passer til mange forskellige formål.​